søndag den 8. november 2015

Sokkelund


Efter mange, mange, mange års studie er gemalen endelig blevet færdiguddannet og har fået et job. Da han fik sin første løn måtte vi fejre det og valget faldt på Café Sokkelund på Frederiksberg til en frokostburger.

Sokkelund er et meget populært sted, så det kan godt betale sig at reservere bord. Bordene står utroligt tæt, så det er ikke her man skal føre små, intime samtaler. Men der er masser af liv og nok at se på og det er jo også rart en gang imellem.

Tilbage til burgeren, som kom hurtigt efter vi havde måtte vente lidt på menukortene, men de stakkels tjenere løb stærkt, så det er helt ok at de glemte os lidt. Men da vi først havde fået kortene gik der ikke længe inden vi fik bestilt og fik maden.

Burgeren var rigtig god og perfekt snasket. Gemalen syntes den var en anelse for snasket, men jeg syntes at den var lige tilpas. Til de fine fritter var der en lækker bernaise og en stærk aioli - to gode dips. Gemalen fik en fin salat med sennepsdressing, som han også var godt tilfreds med.

En rigtig dejlig madoplevelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar