tirsdag den 10. november 2015

Zurich #1

Ben i skinne holder heldigvis ikke mig indenfor landets grænser, og eftersom turen til Zurich allerede var planlagt før skaden skete, og sygeplejersken gav lov til turen, så begav jeg og veninden os på en lille tur til Zurich - chokoladernes by. Dette er bare et lille udsnit af chokoladehylderne i et helt almindeligt supermarked.

Vi kom lidt over middag og efter vi havde tjekket ind på hotellet gik vi en tur i området, og sjovt nok var det første vi stødte på en lille Laduréefilial, og så måtte vi lige smage lidt på godterne. De skønneste macarons, som desværre ikke kunne nydes i den lille butik, men det smagte de ikke mindre godt af.

Zurichs bymidte er ikke så stor og det er nemt at gå fra sted til sted - selv med krykker i et noget langsommere tempo end vi plejer, men det gik i det fine efterårsvejr.


Og da jeg nu var på krykker var det en god undskyldning for at lave nogle stop undervejs. Milchbar er en hyggelig lille kaffebar med turens bedste kaffe og lækker kage og lige væk fra en større vej og inde i en lille og hyggelig baggård.

Der er maser af vand i Zurich, og der er bare et eller andet med vand. Desuden er der mange gamle og meget velholdte bygninger, så det er en utrolig hyggelig by at gå rundt i.Aftensmaden blev indtaget på den hyggelige og meget populære asiatiske restaurant Yen's, som lå tæt på hotellet. Vi startede med en lækker tallerken med forskellige snacks, som virkelig kan anbefales.

Og så sluttede vi af med nudler med stegte grøntsager og kylling som var lidt kedelig. Til gengæld så vores naboers sushi rigtig lækker ud, så det ville jeg nok vælge, hvis jeg kom en anden gang.

Alt i alt en rigtig god start på vores lille tur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar