fredag den 27. november 2015

Zürich #4

Sidste dag i Zürich startede med en lille sejltur på søen, som også var inkluderet i vores Zürich card. Vi kom forholdsvist tidligt afsted, hvilket var rigtigt dejligt idet vi stort set havde båden or os selv, hvor i mod der stod rigtigt mange i kø da vi kom tilbage, så det kan anbefales at tage en tidlig afgang hvis man ikke er til alt for mange mennesker.

På vej ud med centrum bagbords.

Og fremad - havde det bare været en klar dag, men udsigten var nu fin alligevel.

Man kan også sejle hen til chokoladefabrikken, hvilket jeg vil sige er en noget smukkere tur end med bussen. Og med et Zürich card kan man bare sejle afsted som man lyster. I hvert fald var det en rigtig fin tur, som jeg sagtens kan anbefale - også hvis man ikke har et kort.

Tilbage i byen igen - vand gør bare noget og de smukke, gamle bygninger giver byen en fantastisk atmosfære.

De absolut bedste kager fik vi på Conditorei Schober, som er et meget populært sted med nogle hyggelige, tematisk-dekorerede lokaler. 

Vi delte to fantastiske kager, hvor denne smukke saltkaramel og chokoladekage var tung og let og smeltede på tungen.

Citrontærten var frisk og luftig og ikke mindst rigtig sprød. Jeg var rigtig glad. Der var også en del der spiste brunch, som også så god ud, men selvom det var før frokost var det kagerne vi var ude efter.

Efter lidt mere sightseeing i byen endte vi med frokost på et hyggeligt sted og fin mad uden de store dikkedarer.

Zürich er en skøn by med masser af atmosfære, god mad og masser af ting at se. Der er mere end nok til en forlænget weekend, så hermed en anbefaling her fra - men husk at spare op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar