søndag den 29. november 2015

Bandholm Hotel

Gemalen havde fået et gavekort til et weekendophold, og jeg var så heldig at blive inviteret med, da turen til til Bandholm Hotel på et gourmetophold. Vi bestilte et værelse med vandkig, hvilket var et godt valg.

Vi fik et værelse på hjørnet af 1. sal. Det var ikke så stort og badeværelset var ikke særligt smart indrettet, men det var fint til en enkelt overnatning og udsigten var rigtig god.

Den hyggelige gang.

Da vi havde fået vores få ejendele smidt på værelset gik vi en lille tur i området.

Vi gik ud på en lille "tange", hvilket var en fin tur for mit ben, som stadig var i støvle.

Og endte ved en række fine badehuse, som efter sigende fungerer om sommeren.
Efter det lagde vi os på værelset med netflix indtil vi skulle ned at spise vores middag.

Vi startede ud med en pastinaksuppe med lidt forskelligt grønt. Smagen var rigtig fin, men suppen en anelse for tyk efter vores smag.

Hærnæst en rigtig fin tuntartar med majroe og syre på toppen.

Til hovedret fik vi kalvemørbrad med friteret kartoffelbåd, bagte løg, svampe og en lækker glace. Kødet var en anelse for stegt til mig, men det viste sig at vi havde fået endeskiverne, for de næste tallerkner der blev båret ud fra køkkenet var perfekte - bortset fra at de landede ved nabobordet.

Som en mundfrisker fik vi en fin myntechokoladesortbet

Og slutteligt fik vi aftenens bedste ret, som var en chokolademousse med kirsebær - lækker, tung og smagfuld og perfekt til at slutte en hyggelig aften. Der fulgte vinmenu med, men da jeg ikke drikker alkohol bad jeg tjeneren om at matche noget ikkealkoholisk til mig, og det klarede han med bravour.

Næste morgen var vejret meget bedre. Morgenbuffetten var rigtig god, og jeg var godt tilfreds.

Så efter vi tjekkede ud gik vi lige en sidste tur på havnen og nød solen.

Alt i alt en hyggelig weekend med fin mad og hyggelige omgivelser. Hotellet ligger lige ved siden af Knuthenborg Safaripark, så det er et fint sted at overnatte, hvis man gerne vil have lidt mere ud af turen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar