lørdag den 10. december 2011

2. hækleprojekt

Så blev prinsessens andet hækleprojekt færdigt. Et lille tæppe til niecen i granny stripes, som er ret nemme at hækle når man først kommer i gang. Prinsessen er ret stolt af sit andet projekt, og har været meget efter prinsgemalen, da han ikke kommer med begejstrede kommentarer efter hver enkelt stribe. Han er dog heldigvis så begejstret, at han er gået med til, at prinsessen nu skal til at hækle et i voksenstørrelse (muligvis for at få ro...?).

Det eneste aber dabei er alle de endee der skal hæftes, og nu forstår prinsessen, hvorfor mange andre undersåter beklager sig over den del af det ellers meget beroligende håndarbejde. Prinsessen overvejer stærkt at få en af sine ansatte til at tage den del.

5 kommentarer:

 1. Et stort tæppe ville også være en passende værtindegave, hvis nu prinsessen blev inviteret på f.eks. hjemmebagte kanelsnegle.

  SvarSlet
 2. Prinsessen har et fint - og ret brugt - fleecetæppe, som skal smides ud når det nye kommer, men det er da bedre, om det bliver givet i værtindegave ;-) Kanelsnegle!!!!

  SvarSlet
 3. Ha ha ha, njaaa... nej tak..
  Men hvis nu du skal i gang med et voksent grannytæppe, så er det vel faktisk et must at lave et pitstop d. 23. hos garnlageret ved Karup, ikke.. ;-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare fint.. Hvor mange timer har det taget???

  SvarSlet
 5. Mich:prinsessen har allerede købt garn til det næste tæppe, men vil meget gerne omkring garnlageret. Det er vist bare chaufføren der skal overtales.

  Christina: mange timer, men færre hvis man er vant til at hækle. Vil tro det har taget prinsessen ca 20 - 25 timer.

  SvarSlet