tirsdag den 13. december 2011

Pakkekalender

Kl. 23.59.59 d. 12. december sad prinsessen klar ved sit bord med sine gaver foran sig. Angrebsstillingen var indtaget og uret i øjenhøjde.
Kl. 00.00.01 d. 13. december flåede prinsessen ukontrolleret gavepapir og bånd fra hinanden i sin barnlige iver for at finde ud af, hvad der dog var i de to pakker, som hun havde modtaget af Dorthe med den fantastiske blog Oline Art, som prinsessen henter megen inspiration hos.


Men lidt opdragelse har hun da, prinsessen, så det vedlagte følgebrev blev læst (læs: skimmet) inden pakkerne blev nøjere undersøgt.

Den første gave prinsessen åbnede var den ordentlige, for det er altid godt at få overstået formaliteterne, før man slår sig helt løs (og på det tidspunkt er journalisterne også forsvundet).

6 skønne, hæklede julekugler blev hurtigt hængt på juletræet, hvor de pynter og passer perfekt til resten af træet.

Og så var det tid til et ordentligt skud Oline...
Den fineste hårelastik, som bliver del af prinsessens fremtidige bageoutfit.

En skøn broche, som lige er i prinsessens farver, og som allerede er kommet på prinsessens hue.

Og yndlingsgaven, og nok det mest Olinske; en hesteorden, som ikke kun er til at hænge på tøjet ved festlige lejligheder, men også kan pynte i vinduet når det ikke er i brug til de mere officielle anledninger.

Prinsessen sender sin kreative undersåt Dorthe mange kongelige hilsner og taksigelser for de fantastiske gaver, som har ramt prinsessen lige i julehjertet. Prinsessen håber at kunne gøre gengæld næste år.
Der ud over sender prinsessen de varmeste hilsner til Karina, som er ophavskvinde til denne skønne idé.

2 kommentarer: