mandag den 19. december 2011

Kronhjorten

En kronhjort er kommet på en pude. Prinsessen er meget tilfreds, og er glad for at den kommer til at have det godt hos en af prinsessens undersåter, nu hvor prinsgemalen har nedagt veto mod både den og uglen.
Som udgangspunkt støtter prinsessen helt op omkring "ingen dyr i sofaen" politikken, men synes dog prinsgemalen er noget stivnakket i denne situation.

Begge tryk kan købes hos stof & stil.

7 kommentarer:

 1. ville da matche godt til 'kronhjorten' som der vist lige er plads til på en af vægene i Valby (min mor har netop anskaffet sig sådan en opretstående væv hvor man kan lave sådan noget på - inspiration til prinsessen?)

  SvarSlet
 2. Forstår ikke helt din besked. Mangler du et link?

  SvarSlet
 3. 'Kronhjorten' er normalt sådan et vævet tæppe med en skovsø + dyr i ramme der hænger i den fine stue! DU er da fra Jylland...!!! Det kunne være dit næste projekt ;-)

  SvarSlet
 4. Tjoe, men integreret er jeg vel ikke helt når jeg ikke en gang kan skelne en kronhjort fra en skovsø eller se ligheden... Men det er skrevet op som et kommende projekt til en gave til forstadsundersåtterne.

  SvarSlet
 5. Lyder skræmmende!

  SvarSlet
 6. Tillykke med dyret - den skal nok sørge for resten.

  Har selv en bl.a. med moskusokser - den sender mig lige retur til Grønland - fede minder.

  Datteren har været ved at rende med mine puder fra By Nord - så nu har jeg forbarmet mig og hun får en med ulveansigtet i julegave -det bliver et sikkert hit.

  SvarSlet
 7. Prinsessen glæder sig også til en gang, hvor hun skal opleve Grønland. Har hørt så meget godt fra Frede;-)
  Du er en god mor, er sikker på, at din datter sætter stor pris på dig!

  SvarSlet