tirsdag den 17. januar 2012

Ferieliv - mad

Ingen ferie uden fremmed mad, og selvom det thailandske køkken ikke længere er fremmed, så er det alligevel noget andet at få det i landet selv.






Gode restauranter, madlavningskursus, markeder og lækker frugt.

2 kommentarer:

  1. Indehaveren af 10 forskelligtfarvede stedmoderblomster til altanen!17. januar 2012 kl. 13.19

    Det ser godt nok skønt og farverigt ud. Spiser man bladene på tallerkenen? Eller er det en panda-snack? Fedt at I har taget madlavningskursus, og nu kan invitere på autentisk thaimad - glæder mig allerede! ;-)

    SvarSlet
  2. Afhængig af, hvor sulten man er og hvor stærke tænder man har, spiser man bladene på tallerkenen. Det kan du jo overvejer hvis de ligger på tallerkenen - hvis du er så heldig at blive inviteret til thailandsk nytårskur hos prinsessen!

    SvarSlet