torsdag den 26. januar 2012

Kageplanlægning

Om halvanden uge fylder prinsessen 35, og det skal selvfølgelig fejres med maner. Derfor har prinsessen inviteret sine undersåtter til kagebord. Mange har ment, at prinsessen har aner i det sønderjyske, da hendes kagebord sagtens kan hamle op med denne egnsret, men selv mener hun, at de overdådige kagetraktementer kommer fra hendes barndom som kongelig, hvor der endelig ikke måtte mangle noget.

Der er blevet studeret opskrifter i kagebøger og på diverse kagesites, og prinsessen er endt på 13 forskellige varianter af kage. Hun glæder sig til at komme i gang, for det er efterhånden længe siden hun har bagt.
Men først skal der købes ind...


3 kommentarer:

  1. Skøn liste og min hjerne gætter på limecheesecake, chokolade chili cupcakes, rockyroads, svensk prinsessetorte med grønt marcipanlåg, citronmåne og nøddemarmelade til franskbrød med birkes :-)
    :-D

    SvarSlet
  2. Uhh - du giver nye idéer, og det kan da godt være, at prinsessen skal udvide kagebordet. Fik at vide, at 13 slags kager ikke er nok, og at der til et sønderjysk kagebord minimum skal være 14 kager - 7 bløde og 7 hårde...

    SvarSlet