lørdag den 28. januar 2012

Testing 123

Da prinsessens forestående kagegalla står for døren, prøve"bagte" prinsessen to af de opskrifter hun ikke kender.

Hun startede ud med Camillas citronlinser. Heldigvis havde prinsessen fået små tærteforme i julegave, så de var lige til at gå til. Opskriften var nem at arbejde med og resultatet blev helt perfekt. Måske bortset fra, at der ikke helt var nok creme, så det skal prinsessen lige følge op på i opskriften.

Næste skud på stammen var flødeboller. Her brugte prinsessen anarkistens opskrift. Flødebollerne blev lækre, men skummet ikke helt så luftigt som prinsessen havde ønske sig, det til trods at hun piskede og piskede og piskede. Men de smagte godt, og der blev pyntet med lidt frysetørrede hindbær på toppen.

Og når der nu var flødeboller på programmet, så kunne prinsessen da lige prøve med lakridsflødeboller. Vanillepulveren blev udskiftet med lakrids, og der blev strøet lidt lækker Johan Bülow lakrids over chokoladen. Næste gang skal der lidt mere pulver i marengsen og en knap så mørk chokolade.

Til kagegallaen skal der mere marengs på flødebollerne og ellers er de klar til kagebordet.

2 kommentarer:

  1. Det var nogle glimrende kage-tests. Citronlinserne var lige i øjet og jeg var henført til en parisiansk strøgcafe i latinerkvarteret... Tres bien....... Vil i samme note også nævne flødebollerne som var dejlig mums - min farvorit var dem med lakkrids - lidt mere strøglakrids vil gøre dem ekstra læks...... :D

    SvarSlet