mandag den 10. september 2012

Lørdagsshopping

Lørdagen bød på tiltrængt afslapning, der startede med brunch på Paludan Bogcafé, som er en af de hyggelige steder at indtage sin kaffe nær Strøget. Hernæst gik turen mod Torvehallerne, hvor der blev investeret i lidt tørret godt.

Frysetørret stikkelsbær og hindbær, lakridspulver og pufsukker kom ned i tasken sammen med...

Cool mint fra Tante T. En anelse bedre end den fra Østerlandsk Tehus.
Desværre havde prinsessen mange andre planer, nu hvor hun endelig var kommet til byen, så det blev desværre ikke til mere shopping, selvom det ikke var lysten der manglede.

Prinsessen har døjet lidt med skuldrene og er blevet opfordret af sin fysioterapeut til at droppe smartheden og købe sig en taske, der går over begge skuldre. Hun har i længere tid gået og kigget på denne skønhed, men har holdt sig tilbage på grund af prisen (1199,-). Men da kortet allerede var oppe af pungen, blev der taget en hurtig beslutning.

Dagen sluttede med caféburger, før fernisering hos kunstneren Lajla Skafte Bang og et kort besøg i Enghaveparken til åbningsfesten af Golden Days med 50'er flotte damer med strutskørter og lækre mænd med anderumpe og kam i baglommen, der dansede til den lækreste musik.

En dejlig og afslappende lørdag efter hektiske uger. Nu skal der skrives eksamensopgave, der skal afleveres onsdag kl. 12. Det vil sige tirsdag før hun går i seng.

4 kommentarer:

  1. Sikke mange lækre ting du fik shoppet. Det er en super fed taske!

    SvarSlet
  2. Ja det er, og den har været ude på sin første tur i dag. Det klarede den rigtigt godt!

    SvarSlet
  3. Elsker også tasken! Håber det går godt med skriveriet :-)

    SvarSlet