torsdag den 3. januar 2013

Marakech

Vel hjemvendt efter en uge i Marrakech, Marrokko, er prinsessen nu installeret på sofaen for at nyde sine sidste fridage, inden hverdagen igen presser sig på. Imens dovenskaben stadig er velkommen byder prinsessen på feriebilleder. Marrakech er bestemt en tur værdig for selv en prinsesse.

Prinsessen boede på riad'en Dar Coram, som var en rigtig hyggelig riad med en skøn værtinde, som kunne forsyne prinsessen og hendes hofdame med alle de oplysninger de måtte have brug for. Hun var på to ture ud af byen, hvor den ene gik til den rolige havneby Essouira, som bød på afslapning på stranden, friske fisk og skalddyr, marked og et roligere tempo end Marrakech.
Den anden tur gik til Ourika Valley og 3 mindre vandfald. Turen var med turistbus, og var lige så forfærdelig som prinsessen havde frygtet. Hun kan kun anbefale, at man bruger den lokale transport eller lejer en taxa for sig selv.
Marrakech bød på masser af oplevelser til både øjne, næse og mund. At fare vild i souken, spise mad med de lokale på den store plads Jama el Fnaa, blive antastet af sælgere og næsten blive kørt over af knallerter er hverdag, og det var en skøn blanding.

God tur!

1 kommentar: