lørdag den 19. januar 2013

Tribeca og energisk dans i Kbh NV

I går gik turen til Københavns nordvestkvarter, hvor prinsessen var inviteret til premieren på danseforestillingen One. Men ingen kulturoplevelse uden mad, så derfor benyttede hun sig af et Early Bird tilbud på restauranten Tribeca.

Restauranten ligger i en industribygning og har et råt udtryk, som bliver blødet op med borde og stole i træ af forskellig oprindelse. På denne vinterdag var rummet utroligt koldt, og det trak meget gennem lokalet hver gang en af dørene blev åbnet.

Da prinsessen skulle nå en forestilling kom hun og hofdamen tidligt på aftenen, og der var kun et enkelt bord med gæster da hun kom. Alligevel blev hun mødt med en mur af tavshed og 5 ansatte, der så ud til at det var vigtigere at small talke end at byde prinsessen velkommen. Ikke den bedste velkomst, men efter et par minutter fik hun dog anvist et bord og inden hun havde fået taget jakken af og sat sig ned var drikkevarerne præsenteret og den utålmodige tjener stod og ventede på en bestilling.

Der kon hurtigt brød på bordet som var lækkert, men der kom desværre ikke smør med. Køkkenet var ikke rigtigt kommet i gang, så det tog et stykke tid inden forretten kom. Prinsessen beklager det dårlige lys, som var skyld i grynede og mørke billeder.


Forretten var en lækker tuncarpaccio med avocadocreme og soya. Hertil en lille salat. Der var efter prinsessens smag lidt for meget peber i retten, som ellers smagte rigtigt godt.


Hovedretten var klart den dårligste af de tre retter prinsessen fik denne aften. Kalveculotte med ovnbagte rodfrugter og kantarelsauce. Anretningen var en smule kluntet og selvom prinsessen går ind for at grøntsager stadig har bid, så var de store stykker pastinak meget svære at skære igennem med den dertil forholdvis sløve kniv. Kantarelsaucen var det eneste lyspunkt i hovedretten, men den var til gengæld rigtig god.


Desserten bestod af chokolade fondant med myntesorbet. Begge dele var ganske gode, men sammen fungerede de ikke optimalt - desværre. Derfor kan det anbefales at spise dem separat og nyde dem hver for sig. Myntesorbeten smagte næsten som en mojito og var blød og sød. Chokoladefondanten har en skøn flydende kerne og en god smag af chokolade.

Alt i alt var det ikke den bedste restaurantoplevelse prinsessen har haft, og især betjeningen levede ikke op til den standard restauranten gerne vil have. Især blev prinsessen overrasket over, at en bordbestilling til 14 personer var blevet delt op i to borde uden det var blevet meddelt selskabet, og da de høfligt spurgte om der kunne gøres noget var svaret ganske enkelt "nej". Tribeca skal helt klart arbejde med serviceniveauet før prinsessen ønsker at vende tilbage, og anbefaler sine undersåtter i mellemtiden at tage et andet sted hen at spise.

Foto: Henrik Sørensen

Heldigvis reddede de 6 energiske og dygtige dansere fra Uppercuts unge dansekompagni prinsessens aften. Forestillingen One kan helt klart anbefales, og prinsessen var især vild med afslutningsnummeret, som var fyldt med energi, humor og frække drenge. Afsted til dansekapellet med jer!

2 kommentarer:

 1. øv, jeg havde lige håbet at det var blevet bedre på Tribecca for stedet er skønt, men jeg havde også en træls betjening, da jeg var på besøg selvom det er længe siden.
  Godt at dansen i det mindste var god

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg ked af at høre, havde håbet det bare var en dårlig aften, for restauranten var velbesøgt. Gad vide om det er på grund af manglende konkurrence i NV...

   Slet