onsdag den 13. august 2014

Badeferie

Tilbage til min ferie... Efter vi var i Italien, havde vi to ugers ferie til, og de blev brugt hos eksilforældrene i Jylland, hvor der blev disket op med lækkerier, masser af hygge og ikke mindst fantastisk vejr - perfekt til en badeferie.


På grund af det fantastiske vejr pakkede vi de første fem dage en køletaske med frokost og kørte mod Vesterhavet efter vi havde spist morgenmad. Vi fik prøvet fem forskellige strande af langs vestkysten, og det var fantastiske strande, hvor vandet var stort set blik. Den bedste strand vi var ved, var Houvig lidt nord for Søndervig, som er kåret som Danmarks bedste strand i 2014. Masser af lækker hvid strandsand og klart vand.
 

Der ud over besøgte vi Klitmøller, Slette Strand, Vorupør og Stenbjerg, som alle havde lidt flere sten. Men alt i alt dejlige strande med lækkert vand - især til voksne, da der hurtigt bliver dybt. Vi vendte tilbage til Houvig en uge senere, hvor viden var vendt, og da var bølgerne store og der var en stærk strøm. Vi var der om formiddagen, og om eftermiddagen hørte vi i radioen, at en mand var død ved badning og at de overvejede at indføre badeforbud på grund af den stærke strøm. Vesterhavet skal man passe på!


Derfor hoppede vi i Limfjorden, hvor vandet var næsten lunken sammenlignet med Vesterhavet, men stadig dejlig og mere svømmevenlig. Her Østerstrand på Mors. Kommer I forbi øen kan jeg anbefale et ophold på vandrehjemmet, som ligger lige bag ved badebroen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar