torsdag den 16. juni 2016

Aftensmad på Bevi Bevi


Der er efterhånden skudt en del små italienere op på Vesterbro, og da jeg hørte om Bevi Bevi, som efter sigende skulle minde en del om Osteria 16, så måtte jeg prøve den, og havde i dagens anledning inviteret gemalen med. Bevi Bevi er en meget lille restaurant og vinbar, og til trods for at vi havde bestilt bord et par uger i forvejen blev vi sat ved vinduet lige ved døren, hvilket ikke gjorde aftenen særlig intim, da der hele tiden var meget trafik frem og tilbage og en del larm fra baren lige bagved. Til gengæld var der fin udsigt til Istedgade.

Vi startede med lidt antipasti, som var ganske udemærket uden at gøre noget videre ud af sig.


Herefter fortsatte vi med en burrata, som var meget lækker. Helt simpel og lækker.


En fin tatar


En fed porchetta? med syltede rødløg til at hoved fedmen den anden vej - igen simpel men rigtigt godt.


Hovedretten var tre fine kødboller i tomatsauce. Vi undrede os lidt over at der var 3 boller til 2 personer, men vi klarede da også at dele dem.


Vi sluttede aftenen af med en fin lille crème caramel, som var en fin afslutning på en aften, hvor vi ikke blev mætte, og generelt ikke var særligt imponerede over kokkens menu denne aften. Jeg tror jeg vil anbefale stedet til et glas vin før turen går videre i byen eller på en anden restaurant, eller hvis man bare er lidt småsulten efter lidt snacks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar