onsdag den 15. juni 2016

Kager i varmen

Jeg ved det er længe siden, men der har været fart over feltet i det virkelige liv, så derfor har bloggen ligget stille de sidste par måneder, men nu er jeg forhåbentligt tilbage, og der er masser at skrive om.


Jeg vil starte med mit største kagemareridt, som udspillede sig for et par uger siden, hvor jeg havde lavet kage til Marionetteatrets 50 års jubilæumsforestilling i Kongens Have. Kagen var lavet i den rigtige målstoksforhold, og jeg havde brugt en hel fridag på at lave den og jeg var meget stolt til trods for et par enkelte fondantudfordringer i hjørnerne.


Kagen blev båret ned i bilen, og så skete det der ikke måtte ske. Halvvejs mod mål gled kagen fra hinanden, og der var ikke noget at gøre. Den kunne ikke reddes. Varmen havde simpelthen været for hård mod moussen, og jeg fik lært på den helt hårde måde, at det ikke er særligt klogt at lave en kage med mousse når der er 30 grader... Jeg fik ikke taget billede af den udsmattede kage, da jeg havde for travlt med at skrabe jordbær- og hvid chokolademousse af bagagerummet...


Heldigvis var der kagecomeback dagen efter, hvor jeg lavede en meget vellykket Hello Kitty fødselsdagskage til niecen, som var meget begejstret. Og så er det jo lidt lige meget med alt det andet...

2 kommentarer:

  1. Dejligt at du er tilbage!! Billeder der får munden til at løbe i vand, og historier der får smilebåndsmusklerne på overarbejde.

    SvarSlet
    Svar
    1. Så godt at høre at du stadig er med på sidelinien, og så dejligt at se dig igen!

      Slet