torsdag den 23. juni 2016

Budapest #3


Når man er i Budapest skal man unde sig selv et besøg i mindst et af deres fantastiske bade. Vi boede ikke så langt fra Szechenyi Badene, som ligger i en stor park, hvor der er masser af andre aktiviteter og seværdigheder, så man kan sagtens bruge en dag der. Vi kom forholdsvist tidligt og det var godt, for så var der stadig fin plads til at få sig en solseng, hvis man er til det. Der er et kæmpe udendørsområde med forskellige bade og pool, og der ud over en masse bade indendørs. En rigtig dejlig oplevelse i det gode vejr, hvos vi kunne sidde udenfor i vores badetøj.
Frokosten blev nydt i parken på Restaurant Robinson, som serverede rigtig fin mad i smukke omgivelser.

Herefter tog vi et lille hvil i lejligheden inden vi begav os ind mod byen og spiste lækre kager på Centrál Kávéház, inden vi gik videre mod det jødiske kvarter, som virkelig har sjæl. Her brugte vi ret meget tid på at udforske de spændende gader og deres barer, restauranter og butikker.
Vi fik aftensmad på Kazimir Bistro, som lavede fine mezze, men hovedretten var ikke at skrive hjem om. Men der var rigtigt hyggeligt og mange mennesker.

Efter mere udforskning af området fik min far den idé, at han ville have en Irish Coffee, hvilket ikke var det nemmeste at finde, men vi fandt endelig en hotelbar (Blue Fox Kempinski), som ud over en god irish coffee også lavede andre gode cocktails og havde gode og bløde stole og sofaer, som vi næsten faldt i søvn i - og så gik turen hjemad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar