søndag den 8. juli 2012

Overlockelig!

Prinsessen er rimelig begejstret. Hun har nemlig endelig fået sat den ene nye del af sin maskinpark sat op, og det fungerer helt fantastisk. I februar syntes prinsessen, at det var på tide at få sig en overlocker (prinsgemalen har altid sagt, at man ALDRIG må gå ned på udstyr), og som sagt så gjort, så købte hun både en overlocker og en coverlocker. Men så gik hun i stå, for de mange pinde til tråd og en indviklet brugsvejledning satte al udvikling i stå - indtil prinsessens udkantsundersåt kom til byen og hjalp prinsessen på vej.

Alle trådene er trukket.

Og se bare, hvor det kører.

Prinsessen overvejede at overlocke hele sit stoflager, for det er da en lækker maskine. 

Men selvfølgelig ikke bedre end prinsessens tro følgesvend gennem mange år, men hvor supplerer de dog hinanden godt. Nu mangler prinsessen så at sætte sin coverlocker op, hvilket udkantsdanmarkundersåtten har lovet at hjælpe med næste gang han kommer på besøg.

Hvad kan det ikke ende med...

2 kommentarer:

  1. Tillykke med din overlocker,den bliver du glad for.
    Når jeg skifte tråd i min klipper jeg trådene over i en god længde ,binder dem sammen med den nye farve med en lille knude,som jeg lige tjekker holder,og så syer jeg til maskinen er trådet med den nye farve,knuderne skal også være små,så de kan gå igennem nåleøjet

    SvarSlet
  2. Tusind tak for tricket. Det bliver helt sikkert nødvendigt!

    SvarSlet