torsdag den 12. juli 2012

SPIS - Fanø

Forleden var prinsessen i ånden på Fanø at spise. Det er Cofoco kæden, der igen denne sommer har udvalgt forskellige destinationer, som man kan smage på i løbet af juli måned. Valget faldt på Fanø, primært på grund af desserten, og det var bestemt ikke et dårligt valg.

Langbordet på Cofoco er inddelt i mindre borde ved hjælp af vinduesfag, hvilket er en rigtig god idé og giver en god stemning.

Fanømenuen, som i dagens anledning kostede 171 kr. Priserne er sat som hvis man skulle booke en ferie, jo længere man tør vente og jo senere man har lyst til at spise, jo billigere.

Brødet var lækkert og lunt og blev serveret med en rørt rygeost.

Laksetartaren var skøn med agurkeskummet og rugbrødskrymmel, og prinsessen fik mod på at lave laksetatar. Det er super nemt og så smager det himmelsk.

Cofocos signaturret er deres bisque, og denne var lavet på krabber, serveret med friskbælgede ærter, hytteost og grøn olie. En himmerigsmundfuld.

Hovedretten var den lækreste rillette af lammebov på masede kartofler og med knas på toppen. Lige i skabet, og de mandlige undersåtter ved bordet så meget tilfredse ud.

Desserten levede helt op til de foregående tre retter. Lakridscreme på reduceret fløde med den blødeste hindbærsorbet med en knasende lakrids. Em lækker sammensætning, og kendte prinsessen vejen til køkkenet, var resten af lakridscremen nok forsvundet ned i prinsessens mave.

En skøn menu, som prinsessen kan anbefale alle sine undersåtter at kaste sig ud i - eller en af de mange andre destinationer!

På vej hjem fra restauranten, fik prinsessen desværre stjålet sin taske med telefon, pung og nøgler. Heldigvis havde telefonen gps, og prinsgemalen sprang vakst på cyklen og fandt tyven, fik politiet til at anholde ham og fik telefonen. Desværre var tasken væk, men den efterfølgende formiddag ringede en af prinsessens undersåtter for at fortælle, at han havde fundet hendes taske med al indhold.

Morale: Stol ikke på at din taske forbliver i cykelkurven, hvis du ikke kan holde øje med den hele tiden. Politiet gør deres arbejde godt, så bare ring 112, hvis du har brug for dem. Generelt er de danske undersåtter gode borgere, der hjælper hinanden.

2 kommentarer:

  1. Sikken en dag- godt at tyven blev fanget. Jeg har faktisk altid viklet en taskestrop omkring styret inden den dumpes ned i kurven af samme årsag, hvilket forhindrede min taske i at blive stjålet af to møgunger på knallert. Øv for tasketyve og cykeltyve :-(

    Og vupti mig ind og kigge på feriemad hos Cofoco- det så nemlig dejligt ud
    SS

    SvarSlet
  2. Prinsessen plejer også normalt at være super fornuftig når det kommer til tasker i cykelkurven men var ophøjet efter den gode middag så hun glemte det. Det sker aldrig mere. Glæder mig til at læse om, hvor du har været henne!

    SvarSlet