tirsdag den 13. januar 2015

No. 2


Det er meget moderne at de dyrere restauranter åbner en billigere version, og kort før jul inviterede jeg prinsgemalen ud på No. 2, som er AOC's lille nye. Restauranten ligger på Christianshavn med udsigt til Diamanten, og om sommeren er der også udeservering. Rummet er luftigt og der er forholdvis god plads mellem bordene pånær de mindre langs væggene, som er rimeligt tæt på hinanden.

Vi valgte at hoppe på deres 6-retters menu og startede ud med en Fanø-skinke og æbleskiver med svampe. Begge lækre og velsmagende, som bestemt ikke skuffede.Herefter fik vi rimmet røding med glaskål, dild og peberrod. En virkelig let og lækker forret med masser av velsmag.


Anden fiskeret var en lækker pandestegt slethvar med svampe og muslingesauce. Nok min favoritret og med alt for lidt på tallerkenen...


Kødretten var en lækker gråand med jordskok og kål, og især kroketten med andeindmad var en lækkerbisken som passede perfekt til kålen.


Vi sluttede aftenen af med en syltet pære med timianis og og hvid chokolade, som jeg var rimelig glad for også. Der er bare noget  med krydderurter og is, der passer mig rigtigt godt.

Rytmen i serveringerne var rigtig god, men også de havde svært ved at slutte aftenens rytme, og det tog lang tid inden je fik regningen, og måtte tilsidst selv gå i baren og betale. Men alt i alt en rigtig god aften med lækker mad og god og vidende betjening.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar