søndag den 11. januar 2015

Nytårsmenu


Det er efterhånden et stykke tid siden vi gik ind i 2015, og jeg har ikke en gang fået skrevet om vores nytårsmenu, så det er nok på tide nu. Det var bare prinsgemalen og jegdenne gang, hvilket var ganske hyggeligt. Vi brugte det meste af dagen og aftenen på at hygge os med at lave mad og ikke mindst spise den, så godt nytår!

Vi startede med en omgang friske forårsruller med oksekød, forårsløg, agurk, gulerod, masser af koriander og rød peber.


Hernæst fik vi wontoner med svinekød. Jeg lavede to varianter med henholdsvis forårsløg, hvidløg, ingefær  og chili og den anden med førnævnte samt shitakesvampe.

 Så stod prinsgemalen for denne lækre and i rød karry.


Og en af hans andre yndlingsretter fra det thailandske køkken: kyllinge satay


Hernæst gik vi til desserten, som var denne passionsfrugttærte på en chokolade/nøddebund


Og så sluttede vi af med chokoladefondant med vanilleis og en lille smule lakrids.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar