fredag den 17. juli 2015

Hanzo


Madklubben har åbnet tre restauranter nede ved søerne ved Dronning Louises Bro, og jeg har længe haft lyst til at besøge dem og endelig fik jeg startet. Hanzo har stået øverst på listen, da jeg elsker asiatisk mad og denne aften skuffede bestemt ikke hverken mig eller hofdamen.

Vi valgte at tage delemenuen med 13 retter og fik at vide, at vi sagtens kunne nå det på 2 timer, da vi skulle i teatret. Og så startede vi. Først med sprøde rejechips med en lækker dip. Herefter kom serveringerne i fire omgange, så vi selv kunne sammensætte rækkefølgen i intervallerne.


Herefter lidt kedelige friske forårsruller med krabbe. Den kunne de godt have spicet en smule mere op, men den var ok og en fin starter.


Så gik vi over til en chevice af tork med asparges og miso, som var skøn og frisk og rigtig dejlig med det sprøde på toppen.


Så gik vi over til en asiatisk cæsarsalat, som var en smule grænseoverskridende for min medspisende idet de små smelt fisk kom med øjne på. De var fint sprøde og salte og smagte rigtigt godt mens salaten for mig var lidt for besk i den nederste af stilken. Ellers en fin og sjov fortolkning.


Til at slutte forretterne af fik vi en lækker harikirisuppe på peberfrugter med en fin tilsmagning af chili og ingefær.


I næste interval startede vi med to sticks; En fin blæksprutte med chimi-churri og brændt lime og en med lækker kylling med rød karry. En dejlig og frisk dip til. Jeg var solgt til især kyllingen.


Herefter gik vi over til brisler med blomkål, chili og brunet smør. Lækkert med det sprøde og friske blomkål til de fede brisler.


Aftenens favorit var denne med hvide asparges, den lækreste miso-beurre blanc, svampe og rogn. Let og lækkert med masser af smag.


Aftenens hovedret var denne flat iron steak med ærteskum, kimchi puré og lække grøn salat på ærteskud og edamamebønner. Lækkert kød og en dejlig frisk salat. På det tidspunkt var vi godt mætte og fik slet ikke spist op, men det smagte rigtigt godt.


Det gjorde denne kimchi også, men mæthedspunktet var nået og ligeså tidsplanen, som var skredet uden vi havde lagt mærke til det, da vi regnede med at den søde tjener havde styr på det. Vi snakkede med en anden tjener som sagtens kunne køre desserten hurtigere, men vi fik ham overtalt til at vi kunne komme tilbage efter vores teaterforestilling til de tre desserter. Skønt!

Så godt mætte cyklede vi til Østerbro og så Yahaya Hassans Digte med Mungo Park og fik slået mave inden vi cyklede tilbage til søerne og vores dessert. Her fik vi valget mellem at sidde ved baren eller et bord og vi valgte bordet, så lidt mørkere billeder kommer nu da det var ved at være sidst på aftenen.


Vi startede med denne fine lime og ingefær sorbet uden dikkedarer. Frisk og luftig.


Så gik vi over til denne fine hvide chokolade med lime og frosne bær, som var ok uden at gøre sig yderligere bemærket.


Og vi sluttede en skøn aften af med en kokos panna cotta på mangostykker og med marengs. Rigtig fin afslutning.

Hanzo er et meget hyggeligt sted med rigtig god betjening. De unge tjenere var søde og venlige og skabte en god atmosfære på stedet. Da vi kom tilbage fra teatret vidste de fleste hvem vi var og spurgte om det havde været en god forestilling, hvilket var rigtigt sjovt. Den eneste anke var at vi fik den dyre vand da vi glemte at bede om postevand, men ellers var vi meget tilfredse med aftenen og kan varmt anbefale en gåtur omkring søerne mellem hovedret og dessert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar