søndag den 6. marts 2016

Afternoon tea på Perchs


Siden i sommer har jeg planlagt at skulle på Perchs Tesalon for at prøve deres afternoon tea, men skæbnen har været hård ved trekløveret, der havde besluttet sig for at skulle afsted, og to af os nåede at blive skadet og alle måtte aflyse på grund af møder mm. Men endelig lykkedes det os at mødes en eftermiddag. Perchs Tesalon i København ligger ovenpå butikken og er en hyggelig herskabslejlighed med hyggelige borde.

Vi bestilte selvfølgelig deres klassiske ceremoni og fik denne fine opsats ind på bordet med hver vores kande te efter eget valg.

Vi startede med de tre sandwiches, hvor både den med laks og den med krabbe var dejlige, mens den med ost og skinke var ret kedelig. Herefter gik vi over til de meget lækre scones, hvor der var to til hver, hvilket var meget generøst. Vi fik flødeskum til, men jeg ville nok have forestrukket clotted cream. Vi blev dog ikke spurgt om vi ville have det ene eller det andet, så det skal man nok spørge om. Lækker lemon curd, og så var vi ved at være godt mætte, men sluttede af med de to fine petit four, hvor den ene var med chokolade og den anden passionsfrugt. Dejlig afslutning på et dejligt afbræk, hvis man er inde i byen og lige vil lidt væk fra byens jag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar