søndag den 10. juli 2016

Aftensmad på Magasasa Dim Sum & Cocktails
For halvanden måned siden mødtes jeg med en veninde, og jeg havde sat hende stævne i Kødbyen på Magasasas nyeste skud på stammen; Dim Sum & Cocktails. Vejret var godt, så vi satte os udenfor og kunne kigge ind i den rustikke restaurant, som meget ligner de andre kødbyen-steder, men der så meget hyggeligt ud med træ som modspil til beton og fliser.

Menukortet er meget omfattende, men vi var taget afsted for at smage på deres dim sum, selvom deres nudler er ret berømte, og der står efter sigende en mand i et åbent køkken og laver nudler, så man får dem helt friske.
Vi spurgte vores unge tjener til råds, hvis vi skulle godt rundt i kortet, men han var desværre ikke til megen hjælp, så vi valgte til på må og få, og det gik egentligt vældigt godt. Vi var meget glade for både de dampede og stegte dim sum men blev lidt skuffede over deres laksespyd, som var alt for gennemstegt.

Det så også ud til, at de man ellers kunne få smagte godt, og der var gjort noget ud af serveringen. Så hvis man kan træffe selvstændige valg og ikke bero på vejledning af tjeneren, er Magasasa Dim Sum & Cocktails et rigtigt fint sted at spise. Vi var i hvert fald godt tilfredse og mætte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar