onsdag den 13. juli 2016

Aftensmad på Paté PatéNår man arbejder frivilligt er det nogle gange godt at blive anerkendt med god mad, og det var netop det jeg blev, da jeg og andre frivillige arbejdede på at få de sidste detaljer på plads i forbindelse med et event.  Jeg havde valgt Paté Paté i Kødbyen, da det lå lige ved siden af stedet eventet skulle finde sted, og er et sted jeg længe gerne ville besøge.

Menukortet er inspireret af Frankrig, Spanien og Marokko, og består af en masse småretter, som man kan sætte sammen som man har lyst. Der ud over er der også større retter, som er færre, men ikke mindre indbydende. Men vi ville prøve lidt af hvert, og sprang ud i 3 af de mindre retter, som viste sig ikke at være helt så små, så vi blev i hvert fald mætte - dog ikke så mætte, at vi ikke kunne klare en dessert også.

Burrata, tatar, bøf samt panna cotta med friske bær. Meget lækre retter og vi var alle meget glade - og utroligt mætte. Betjeningen var rigtig dejlig og afslappet og vi følte os i trygge hænder. Helt klart et sted jeg gerne kommer igen, selvom prisniveauet er lidt højt.

3 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt - den er skrevet bag øret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt klart anbefalelsesværdig - hvis du ikke kommer til at besøge Bollyfood i stedet ;-)

   Slet
  2. Haha, ja det er der en klar fare for :D

   Slet