torsdag den 28. juli 2016

Færøerne #5Denne dag bevægede vi os østpå for at udforske øen Kalsoy, som man skal sejle ud til. Overfarten tager ca 30 minutter og man kan tage bilen med for 200 kr retur. Vi var der 30 minutter før afgang, og det var lige med det yderste, at vi kom med den første afgang for i højsæson og weekend er der mange, der gerne vil ud på øen, som også for de lokale er et populært weekendrejsemål.

Vi startede med at køre helt ud på nordspidsen gennem fire tuneller, hvor man skal have tungen lige i munden for at køre, men det gik uden problemer. Ude på spidsen ventede der en times vandring ud til fyret og en fantastisk udsigt. Herefter kørte vi videre til Mikladalur, hvor Sælkvinden står smukt ud til vandet. Her var der også tid til en vaffel, som desværre gjorde, at vi ikke kom med første båd over, da køen var for lang. Heldigvis tog det kun en times tid inden færgen vendte tilbage og vi kørte videre til Vidareidi med en kort afstikker til den nordlige spids af Bordoy.

Vi spiste aftensmad på Matstovan hjá Elisabeth, som ligger i smukke Vidareidi. Her blev der serveret god hverdagsmad til lidt for mange penge, men det var hjemmelavet, men efter min mening lige 100-150 kr for dyrt, men når man er sulten og der er langt til nærmeste andet madsted, så tager man det der er.

Alt i alt en super dejlig dag med godt vejr og især Kalsoy kan anbefales.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar