søndag den 17. juli 2016

Aftensmad på StedsansStedsans åbnede sidste år i et drivhus på toppen af et 3-etagers hus på Østerbro, hvor der er en fantastisk urban garden. Stedet har været ret hypet, og på et tidspunkt var det efter sigende lige så svært at få fat i en af de eftertragtede pladser i drivhuset som på Noma. Heldigvis var jeg heldig at sidde ved mailen da de åbnede op for bookinger og fik fat i fire pladser til madklubben.

Der er plads til ca 24 ved langbordet, som har to seatings torsdag - søndag. Vi tog den sene og startede stående med velkomstdrink og grønt inden vi bevægede os indenfor til lækker mad, som desværre ikke kom fra den have vi var omgivet af, men dog af lokale landmænd. Her var der fokus på de gode råvarer og et rustikt look, fællesspisning og hygge.

Og vi kom til at møde nye mennesker, og det var rigtigt hyggeligt at sidde der ved langbordet - først i fint vejr og undervejs med et regnskylle, som på en eller anden måde gjorde det endnu mere hyggeligt at sidde indenfor og lytte til regnen, der trommede på glasset.

Maden var rigtig fin og der var både rigtig gode retter, som de nye kartofler, der var most med masser af olie og parmesan, og lidt mindre gode som osten, der efter min mening manglede noget sødt. Der var både vin, øl og alkoholfrie drikkevarer, som der også var delte meninger om, men der var flest positive tilkendegivelser, og det er godt at blive udfordret en smule.

Efter et par gode timer med lækker mad og dejligt selskab forlod vi det hyggelige tag, hvor man ikke skal lide af højdeskræk for at komme op eller ned. Trappen kan være en smule skræmmende, men det er vist det eneste at udsætte på besøget, hvor værten virkelig formåede at lægge en god stemning, som varede hele aftenen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar