onsdag den 6. juli 2016

Frokost på Royal Smushi Café
Af og til er jeg så heldig, at jeg kan tage tid ud af arbejdskalenderen og mødes med en veninde til frokost. Denne gang faldt valget på Royal Smushi Café, som har specialiseret sig i minismørrebrød - smørrebrød + sushi = smushi...

Vejret var fantastisk, så vi satte os ud i gården og ventede på et menukort eller en anekendelse af vores tilstedeværelse. Den kom desværre ikke, så jeg var selv inde for at hente et menukort 10 minutter efter vi var kommet. Herefter ventede vi igen i et godt stykke tid inden vi selv måtte henvende os for at få lov til at bestille, og så gik der lang tid igen før vores mad kom.

Vi bestilte 3 smushi for 145 kr, jeg fik en laks, en pariserbøf og en perlehøne, og jeg må sige at jeg ikke var imponeret. Brødet var tørt og den lille bøf var helt gennemstegt og kedelig. Der var til 3 mundfulde, og til den pris er det beliggenheden på Amager Torv der virkelig trækker op. Desværre synes jeg ikke at standarden er høj nok i forhold til den madstandard vi har, og med det store flow af turister, som besøgte caféen, er det virkelig en skam, at den mad de får serveret kunne have været så meget bedre. Der er bedre smørrebrødsalternativer lige i nærheden og selvom man kun får en enkelt for samme pris, så vælg for guds skyld dem. Det er klasser over det man får serveret på Royal Café. Tag en kop kaffe der og nyd roen 10 meter væk fra Strøget og find et andet sted at spise smørrebrød, som Kronborg eller Schønnemann.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar