tirsdag den 13. september 2011

Besøg, giveaway og feriekage

I dag fik prinsessen besøg af Den Israelske Ambassadør og hans kone, da de støtter meget op om prinsessens arbejde med at bringe mere kunst og kultur ud til byens børn. Denne gang havde hun og ambassadøren inviteret et israelsk dukketeater til byen, og i den anledning fik prinsessens sekretær til opgave at arrangere forbesøg med PET for at sikre, at både prinsessen og ambassadøren var i sikre hænder. En meget hyggelig oplevelse, selvom prinsessen nu er meget glad for, at hun ikke skal have bodyguards omkring sig, hver gang hun er ude hos sine undersåtter.

Efter det hyggelige ambassadørbesøg, lidt oprydning og klargøring til morgendagens besøg, tog prinsessen hjem og pakkede sin giveaway sammen, så den kan blive sendt afsted. Forhåbentlig kan prinsessens fantastiske sekretær nå at sende den i morgen.

I æsken gemmer der sig 4 slags sprinkles, som prinsessen har fået tilsendt fra sin gode ven Obama, fra over there. Prinsessen håber, at Anna bliver glad for gaven.

Efter aftensmaden fik prinsessen fornyet energi, og skyndte sig derfor hurtigt at udnytte den. Derfor sprang hun rask ud i køkkenet, og gik i gang med at bage post-feriekage til sine kollegaer. Det blev til hvid chokolade cupcakes med lakridsfrosting samt mokka cupcakes. Prinsessen håber kollegaerne bliver glade for dem, og husker at takke mange gange!

1 kommentar:

  1. anja blev meget meget glad og takker rigtig mange gange for den fine gave
    kh.

    SvarSlet