onsdag den 21. september 2011

Udstilling og royal te

I dag skulle prinsessen på inspirationstur med efterfølgende kaffeaftale, så det var bestemt ikke en dårlig afslutning på en helt almindelig arbejdsdag.

Men for at komme fra Vesterbro og ind til indre by, måtte prinsessen først krydse H.C. Andersens Boulevard, hvilket viste sig at være en større opgave, da hele vejen var afspærret grundet VM i landevejscykling. Prinsessen gav sig dog tid til lige at heppe lidt på de hårdtarbejdende cykelryttere, som godt nok kunne træde i pedalerne, inden hun kæmpede sig videre på det smalle fortov.

 Inspirationsturen gik denne dag til Kunsthallen Nicolai, som havde den anmelderroste udstilling "Hotel Nicolai", som de har overtaget fra Skovgaard Museet i Viborg. Udstillingen er blandt andet udviklet af Marga og Gabriel fra Teatro de Los Sentidos i Barcelona, som prinsessen tidligere har fået lov til at lege med.
Udstillingen var en sanselig, interaktiv labyrint, hvor man trådte ind i mange forskellige rum og "mødte" deres beboere. En meget spændende udstilling, hvor man måtte røre og lege med, hvilket er noget prinsessen sætter meget stor pris på. Normalt går hun med hænderne i lommen når hun er på museum, så hun ikke forsætligt kommer til at røre ved noget, som hun ikke måtte.
I hvert fald var udstillingen en dejlig oplevelse, og prinsessen ønskede straks at kunne lave en lige så legende og levende labyrint. Måske bliver det en dag virkelighed. Hermed en opfordring til at tage de nærmeste børn eller legende sjæle i hånden og drage afsted. Udstillingen lukker d. 30. oktober.

Efter udstillingen skulle prinsessen mødes med en af sine gode venner, som hun desværre ser alt for sjældent. Han havde sat hende stævne på The Royal Café - et sted prinsessen sjovt nok aldrig havde været. Primært fordi hun mente, at den var for fyldt med turister.
Caféen er rigtig hyggelig, og lige i prinsessens stil, men den var også fyldt med turister, så selvom både kaffen, teen og kagen var god, var der for mange blitz og da regningen blev præsenteret, blev prinsessen virkelig overbevist om, at det da bestemt var et sted, som kun er ude på at hive penge ud af turister, som kan sige, at de har drukket kaffe af det musselmalede stel.
Et ganske hyggeligt sted, som prinsessen godt kunne tænke sig at komme igen - når de får mere moderate priser, som passer til en almindelig prinsesses apanage.

2 kommentarer:

  1. Morten vil da gerne hjælpe med at lave en labyrint ...

    SvarSlet
  2. Prinsessen vil også rigtigt gerne lave labyrint med Morten

    SvarSlet