mandag den 26. september 2011

Kunst

I dag var prinsessen inviteret til fernisering på udstillingen "Jeg tror vi lever" i Brøndsalen ved Frederiksberg Have.

Prinsessen har aldrig tidligere været i Brøndsalen, men har tidligere gået forbi når hun har været til koncert i Haveselskabets Have i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival, men har aldrig tænkt nærmere over, hvad der dog kunne være i denne flotte bygning.
Svaret er udstillinger, koncerter og meget mere, og prinsessen kan stærkt anbefale et besøg, hvis man alligevel er i nærheden.

Der ud over er haven umådelig smuk og indbyder til rolige stunder, så prinsessen anbefaler, at man slår et smut ind omkring haven i stedet for at deltage i den daglige gåsegang i Frederiksberg Have.

Og når vi er ved kunst, var prinsessen på Art Copenhagen forrige weekend, og hun var ikke imponeret. Det der skulle vise nordens ypperste kunst, viste sig at være en blandet landhandel, og selvom man både kunne se en ægte Jorn og Eliasson helt tæt på uden forstyrrende kustoder, så var der for meget skrammel imellem. Billedet her er taget for prinsgemalens skyld.

Prinsessen var dog ret glad for disse skulpturer af hvide porcelænspiger med groteske udtryk. Dette er et af de mildeste. Desværre kan prinsessen ikke huske kunstnerens navn, og desuden var prisen på en enkelt pige lidt over prinsessens budget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar