søndag den 25. september 2011

Søndag og prinsgemalen, der ville have mere

De sidste par dage har prinsgemalen ligget i sengen med influenza (som han hævder prinsessen smittede ham med, selvom hun slet ikke har været syg...), og har derfor været uarbejdsdygtig. I dag var han så endelig oppe igen, og det benyttede prinsessen sig af.
Prinsgemalen fik sat de sidste lamper op og hængt rullegardiner i værkstedet, hvilket var det sidste (pt), der kræver en ordentlig håndværker. Derfor inviterede prinsessen ham på frokost på café, for at vise, hvor meget hun sætter pris på hans hjælp. Men da han fik sig sat ned, begyndte håndværkerhjernen at arbejde, og han fandt ud af, at timelønnen slet ikke var god nok.
Det var ikke de bedste vilkår for endnu en tjeneste, men da prinsgemalen fik lov til at se cykelløb inden næste - og sidste - etape, var det et fint kompromis.
Den sidste opgave blev løst med hårdt slid, og prinsessen glæder sig til at vise sit nye værkstedsmøbel frem ved en anden lejlighed.

Til trods for et sommerferiefortsæt om kun at spise søde sager om lørdagen, holdt prinsgemalen sig ikke tilbage for at forlange kage efter den sidste tjans, og det kunne prinsessen ikke sige ham i mod.

Æblegrøden var tidligere blev taget i brug.

 Den blev toppet med honningristede havregryn.

Og slutteligt pyntet med flødeskum (håndpisket selvfølgelig...) og masser af kærlighed.

Og sådan gik det til, at prinsessen fik hjælp til alt det hun ville, og at prinsgemalen fik sin kage (prinsesse).

2 kommentarer:

  1. hehe dejligt at i begge fik det i ville have.... og hvor skriver du dejligt...

    SvarSlet
  2. Jeps - det er altid skønt når alle er tilfredse - selvom det nok var prinsessen, der i sidste ende var mest tilfreds...

    SvarSlet