lørdag den 10. september 2011

Høstmarked i Nyvang

I dag var prinsessen inviteret med til åbningen af høstmarked i andelslandsbyen Nyvang, som ligger lidt udenfor Holbæk. Prinsessen havde inviteret prinsgemalens familie med, så det blev en rigtig hyggelig dag.

Dagen blev indledt med at fejre onkel Jørgens fødselsdag med en kagemand fra bageren. Prinsessen undrede sig lidt over, hvorfor hun ikke var blevet spurgt, om hun ville bage kagen, men den smagte udemærket af en købekage at være.

Herefter gik prinsessen med følge en lille tur rundt i landsbyen, som både rummer kirke, forsamlingshus, flere stalde, værksteder og meget mere, som for eksempel grise.

Viktualierummet var skønt, og prinsessen ønskede sig straks en større bolig med plads til syltede frugter, marmelade, ris og alt det andet enhver prinsesse kan ønske sig i sit køkken.

På markedspladsen kunne man købe filtede huer, smykker, garn og meget mere - og selvfølgelig lækre frugter og grøntsager fra lokalområdet.

Som afslutning på sit kongelige besøg, fik prinsessen en gennemgang af koen, og hvor kødet kommer fra. Heldigvis havde bondemanden en uddannelse i kommunikation, og havde valgt at inddrage visuelle virkemidler, hvilket prinsessen værdsatte.

Nyvang er et dejligt lille sted at besøge og få et aktivt indblik i fortiden (noget der normalt ikke interesserer prinsessen), så prinsessen anbefaler hermed sine undersåtter et besøg i andelslandsbyen.

3 kommentarer:

 1. Hej prinsesse
  Jeg var inde på google og søge efter viktualierum og så kom dit billede frem. Jeg synes dine blå opbevaringsbøtter med mel, rismel osv. er så fine.
  Hvad hedder de? Ved du hvor man kan købe dem henne?

  Med venlig hilsen bonde pigen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona
   Alle billederne er fra Nyvang. Måske kan du være heldig at finde dåserne i genbrugsforretninger. Held og lykke.

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet