onsdag den 7. september 2011

Bornholm

Sidste etape af prinsessens ferierejse gik til Bornholm, hvor hun dels skulle deltage i Bornholms Dukketeater Festival, og dels slappe af hos en af prinsgemalens gamle venner, som har residens nær Rønne.

 
Hun var blandt andet til en dejlig børneteaterforestilling med et engelsk teater, som hun havde mødt i Bristol ugen forinden. Sammen med børnene fik de fortalt historien om Nissen Pablo og hans magiske tis. Prinsessen er altid meget begejstret for børns fantasi, og heller ikke denne gang blev hun skuffet. Måske kun over de voksne, som censurerede i oversættelsen, og ikke ville sige tissekone og tissemand.

Prinsessen fik også mulighed for at lege turist, og besøgte Hammershus, hvor hun rent tilfældigt løb ind i gode venner fra dukketeatermiljøet.

Sammen med prinsgemalen, tog prinsessen en tur til Svaneke, hvor der blev spist frokost på Svaneke Bryghus, og derefter udforskede prinsessen naturområdet omkring byen, og fandt blandt andet dette fantastiske fuglehustræ.

Den sidste dag på Bornholm, blev prinsessen inviteret på en personlig rundvisning af lederen af Rønne Teater, som er Danmarks ældste fungerende teater. Et meget smukt og stemningsfyldt teater, som prinsessen kun kan anbefale enhver turist at besøge.

De sidste dage af prinsessens ferie tilbringes i København, hvor hun netop har fået at vide, at hendes værksted er ved at være klar til indflytning. Prinsessen deler værkstedet med nogle af sine naboer, som har arbejdet hårdt for at få stedet klar til hendes ankomst, og hun glæder sig meget til at se resultatet og begynde indretningen. Mere om det snart!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar