onsdag den 23. november 2011
Mocca cupcakes
Ca. 12-16 alm. cupcakes eller 50 mini cupcakes (som Hummingbird laver dem)
240 ml mælk
10 g kakaopulver
10 g instant kaffe
80 g smør
280 g sukker
240 g mel
1 spsk bagepulver
2 æg
Frosting:
50 ml mælk
30 g kakaopulver
500 g flormelis
160 g smør
Varm mælken og opløs kakaopulver og kaffepulveret deri. Stil køligt.
Pisk smør, sukker, mel og bagepulver sammen til det ligner små brødkrummer.
Slå æggene ud i mælkeblandingen og pisk det let sammen.
Tilsæt langsomt væden til de tørre ingredienser til dejen er lind.
Pisk dejen let og luftig.
Fyld dejen i muffinforme så de er ca. 2/3 fyldt.
Bages ved 190 grader i ca 18-20 minutter. Mini skal bages ca. 12-15 minutter.
Tag en kølig drink - måske en kahlua - mens du venter på at kagerne er færdigbagte.
Tag kagerne ud og lad dem køle af, mens du laver frostingen.
Bland alle de tørre ingredienser sammen med smørret.
Tilsæt mælken lidt ad gangen under omrøring til frostingen er luftig og blød.
Sprøjt frostingen ud på de afkølede muffins og server med en kop varm chokolade.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hahaha, tag en kølig drink - det ka' jeg li - lækre kager by the way.
SvarSletDrinks er altid vigtige at have ved hånden når man er i køkkenet ;-)
SvarSletDen vil jeg prøve at lave idag :-)
SvarSletHåber de smagte godt!
Slet