mandag den 29. juli 2013

Banan-kakao ispinde


Det er utroligt så hurtigt man kan lave ispinde når bare man har en blender og en god isform, så lige nu bliver der produceret is en masse i prinsessens køkken - til glæde for både prinsgemal og undersåtter!

Banan og kakao ispinde
ca 10 ispinde

2 meget modne bananer
2 spsk kakao
2,5 dl mælk
1 tsk vanillesukker

Bland kakao, mælk og vaillesukker i en gryde og pisk det sammen under let opvarmning. Det må ikke koge.
Lad kakaomassen afkøle og blend alle ingredienser sammen og fyld dem i forme
Kom pinde i efter ca 45 minutter
Frys i minimum 6 timer inden servering

6 kommentarer:

  1. Uhm de ser gode ud! Måske de skal prøves af:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, kom bare afsted med dig Dorthe!

      Slet
  2. Åh, sikke en bedårende form, elsker selv netop banan/kakao-is - gerne med peanutbutter eller kokos i!

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Formen er nykøbt, og ja, den er skøn! Prinsgemalen havde også foreslået peanutbutter, men prinsessen kan godt lide den rene vare, selvom kokos ikke lyder så dårligt endda!

      Slet
  3. Tak for en god opskrift, den er lige til mine børnebørn, som har en stofskiftesygdom, men denne kan de tåle og farmor sagde at de endda måtte få to. I morgen skal jeg lave den til hele børnehaven der kommer til fødselsdag. Jeg skrev til dig ang. Marengs med soya, jeg har prøvet mig frem og syntes jeg nåede et godt resultat med ganske lidt sukker i. Så også tak for den ide

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej hvor dejligt. Det er jeg glad for at høre. Dejligt der er alternativer når man nu er barn og godt kan lide is ;-)

      Slet