søndag den 28. juli 2013

Québec City - Canada


Québec City ligger ca. 3 timers togkørsel fra Montréal, så derfor tog det royal selskab en lille tur væk fra storbyen til den hyggelige Québec, som er hovedstaden i provinsen Québec.


Byens gamle del er omringet af de gamle fæstningsmure, som man kan gå på og langs, hvilket er en ganske fin gåtur med mange gode udkigspunkter ned over byen.


Hofdamen var en smule kåd, da vejret var til at være i, og hun var kommet ud i den friske luft, og lidt fjollet må man da godt være, når man nu ikke er kongelig og hele tiden skal tænke på sin fremtoning, da der jo ligger paparazzi overalt.


Château Frontenac er efter sigende verdens mest fotograferede hotel, og med sine over 600 værelser skulle det være ganske imponerende indefra også omend en smule slidt. Hotellet ligger lige ud til vandet, så der må være en skøn udsigt fra de gode værelser. På den anden siden ligger den gamle by, som er meget hyggelig men også fyldt med turister og masser af turistfælder og butikker, hvilket gør at området mister en del af sin charme.Derfor valgte det kongelige selskab at tilbringe andendagen lidt udenfor byen med at besøge vandfaldet Montmorency, der er 30 m højere end Niagara Falls, og dermed en god opvarmning til det store vandfald, som de skulle besøge senere på turen.


Det var meget imponerende med den storslåede natur, og der blev taget mange billeder på den fine gåtur rundt om vandfaldet.Kom man for tæt på vandfaldet kunne man sagtens få sig en lille dukkert, så undlod prinsessen, det til trods at vejret var varmt nok til en lille dukkert - dog ikke i den royale kjole.
En rigtig fin tur, som skal gøres når man er i Quebec City.


Dagen blev afsluttet i den nye del af byen, hvor der var flere lokale og en mere afslappet stemning i den gamle bydel, og her blev gadekunsten blandt andet beundret. Her fantastisk flot udsmykkede bropiller. Og så gik turen hjem igen til Montréal inden sidste etape, som var Toronto.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar