onsdag den 31. juli 2013

Niagara Falls - Canada


Den sidste beretning fra Canada går til Niagara Falls, som ligger ca 2,5 timers buskørsel fra Toronto. I mange guidebøger kan man læse, at udsigten er bedst fra den canadiske side, og efter at have været der kan prinsessen kun bekræfte den påstand. Fra den side er der nemlig den bedste udsigt til det store vandfald - The Canadian Horseshoe. Helt fantastisk!


Har man lyst til at tage en smuttur til USA kan det dog let lade sig gøre, og så man kan jo se vandfaldet fra begge sider og selv vurdere, hvis ikke man stoler på prinsessen.


Man kan komme meget tæt på vandfaldet, og prinsessen syntes at det der natur var meget overvældende, med så meget vand på een gang.


Man kunne også komme ind under vandfaldet og komme endnu tættere på de mægtige kræfter.


Hofdamen var meget glad for det regnslag alle blev udstyret med, for man kom så tæt på, at det sprøjtede ind med vand. Heldigivs skinnede solen, så man blev hurtigt tør igen.


Det royale selskab var også ude at sejle med Niagara Mist, som kommer så tæt på vandfaldet, at man næste kan røre ved det. helt klart den største oplevelse denne dag. Igen var det godt at man var udstyret med regnslag, for der kan man helt tæt på vandfaldet og dermed meget vand...


Når prinsessen er ude på sine royale besøg er der altid mange fotografer med, og her ses prinsessen og hofdamen under et fotoshoot ved floden.


Senere på dagen trak det op til uvejr, og det gjorde at vandfaldet ændrede karakter. Meget spændende.


Lige inden det oryale selskab skulle hjem fik de mulighed for at se vandfaldene oplyst. Prinsessen havde nok haft lidt større forventninger end det der skete, men flot så det da ud.


Hun nåede også lige at få den blågrønne farve med inden det begyndte at styrte ned, som et andet tropisk regnskylle.

Her ender beretningen så om prinsessens dejlige sommerferie i Canada. Hverdagen er indtrådt og nu er der kun dejlige feriemindre tilbage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar