tirsdag den 30. juli 2013

Toronto - Canada


De sidste fem dage i Canada blev tilbragt i Toronto, hvor hedebølgen virkelig havde vundet indtog. Det gjorde, at prinsessen for det meste foretrak steder der havde aircondition, men af og til kom hun da ogå ud i varmen, men hvor var det dog varmt...


De første par dage overnattede prinsessen på hotel, da hofdamen først kom et par dage senere med nøglen til det næste hjem hun havde byttet sig til. Hotellet lå i centrum og havde den fineste udsigt over vandet og Lake Ontario, så det var en fryd at stå op hver morgen.


Der er mange hyggelige bydele i Toronto. Destillery District ligger langt mod øst, men når før man er fremme er det gamle bryggerikvarter et hyggeligt sted at hænge ud.


Da hofdamen kom flyttede det royale par til bydelen Little Italy, som var præget af hyggelige rækkehuse. En meget hyggelig bydel, med en anden stemning og et roligere tempo end inde i centrum, hvilket var meget rart.


En dag tog prinsessen til The Islands, som er en række mindre øer lige uden for Toronto. Det var meningen, da prinsessen og prinsgemalen ville vandre rundt om de tre store øer med et par detours rundt om de mindre, men netop denne dag var så varm, at de kun nåede halvvejs.


Men hyggeligt var det, især så længe man holdt sig i skyggen.


De fleste huse var små og ikke så vedligeholdte, men dem med udsigt til vandet var noget bedre i stand.


Hvem der bare havde en stol i skyggen...


Heldigvis var der også bænke i skyggen, og med denne udsigt var det ikke det værste sted at hænge ud et lille stykke tid.


Selvfølgelig havde de også lækre supermarkeder i Toronto og køden Loblaws var den mest indbydende, som prinsessen stødte på.


Hvilken udstillingsmontre!


Og tag selv østers...

Velbekomme Toronto!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar