lørdag den 15. august 2015

Brunch på Nørre Vosborg


Sidste udflugt, mens vi var på Mors, gik til Nørre Vosborg, hvor vi havde fået anbefalet deres brunch. Vejret var skønt og omgivelserne fantastiske. Jeg fik desværre ikke taget et billede af deres store sal indenfor, hvor brunchen blev serveret, men der er højt til loftet og plads til mange mennesker. Bordopstillingen var lidt upersonlig, men det er svært at gøre det hyggeligt og uanset hvad var selskabet og maden det vigtigste, og det var der ikke noget i vejen med.

På bordet var der allerede en kaffekande, og der var mulighed for at bestille øl, vand eller en bitter hos de søde tjenere.


På buffeten var der lækre salater


Kød fra lokale leverandører


Smoothie, ost fra Thiese, wienerbrød og lækkert brød fra en lokal bager.


Det var svært at begrænse sig, men jeg synes selv det lykkedes ok. Det meste af maden var af høj kvalitet og alle pengene værd. Det er dejligt at se, at de serverer mad fra mange lokale leverandører, men jeg kunne godt have brugt lidt bedre pølser og bacon samt at der stod hvad de forskellige ting på bordet var, så man ikke skulle ind på deres hjemmeside for at finde ud af hvad de forskellige retter var.


Bagefter gik vi en tur i de skønne omgivelser inden vi igen satte næsen hjemad.
Jeg kan helt klart anbefale en brunch på Nørre Vosborg, hvis man er på de kanter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar