torsdag den 13. august 2015

Limfjordens Hus


Efter Bornholm tog vi videre til en anden ø, Mors. En af dagene valgte vi at spise på Limfjordens Hus i Glyngøre og det var et godt valg. Dette var udsigten fra vores bord, hvor der senere på aftenen svømmede en legesyg sæl.


Vi startede ud med lidt lækkert brød og lidt lækkert dyppelse og smørelse.


Vi valgte alle at tage dagens menu og fik liv til at starte med forret og hovedret for derefter at se om vi kunne spise dessert. Det var meget fornuftigt skulle det vise sig.
Forretten bestod af hjemmerøget laks, stegt kammusling, vagtelæg, syltet agurk, grønt og blomkål. Super lækker ret med masser af smag og laksen havde en fantastisk konsistens og smag. Men en stor forret, som lagde en god bund.


Til hovedret fik en lækker oksetournedos med gulerodspuré, syltede rødløg, stegte nye løg, kantareller, nye kartofler og en lækker demi glace.
Lækkert kød, der var stegt perfekt medium rare og nok af det. Lækre nye kartofler og skøn sauce med masser af smag. Jeg var meget glad og meget mæt. I Jylland skal der være nok mad, og det var der og mere til. Jeg spiste dog hver en bid, for det hele smagte bare rigtigt godt.


Så det endte med at vi alle fire delte en enkelt dessert. Jordbær med vanilleis, lemon curd og en fin biscuit som det sprøde element. Vi var alle meget glade for den søde afslutning og især for at vi ikke alle valgte en hel ret.

Meget mætte og tilfredse sagde vi tak for mad til den unge kok og gik en lille tur langs vandet inden vi vendte næsen hjemad. Alt i alt en meget fin oplevelse og vi kommer gerne igen. Eneste anke jeg havde var at de godt må pudse deres vinglas lidt bedre. De andre syntes jeg var sippet, men med tydelige fedtede fingre på et vinglas på en restaurant, der gerne vil være lidt mere, så synes jeg godt man må være en lille smule kritisk. Men når det var det eneste der var at udsætte, så går det nok også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar