onsdag den 17. august 2011

4 times hundred

I dag var prinsessen inviteret ind for at se danseforestillingen 4 times hundred i de lækre dansehaller på Carlsberg. Hun håbede virkelig på, at det ville blive en bedre oplevelse end gårsdagens, og havde ladet prinsgemalen blive hjemme, da han kun har begrænset tålmodighed til dårlige kulturelle oplevelser. Når de senere tager til Bristol Festival of Puppetry, har prinsgemalen fået lovning på maks en forestilling om dagen, hvorefter han må bruge resten af tiden på byens pubber, og hvad der ellers måtte synes interessant.

Foto: Edhem Jesenkovic
Tilbage til forestillingen. 100 hvide bøger i en dominokrans omringer scenen og er en smuk start på forestillingen. Faktisk er forestillingens visuelle udtryk fantastisk hele vejen igennem, og prinsessen var virkelig imponeret over enkeltheden i scenografien, der fungerede optimalt med lyssætningen og dansernes koreografi.
Danserne var meget dygtige, og især fælleskoreografierne virkede helt fantastisk. Prinsessen var ikke helt sikker på, hvad forestillingen handlede om, men den virkede og påvirkede med både meget agressive og energiske scener, brudt op med meget stille scener. Fantastisk.
Prinsessen anbefaler hermed alle sine undersåtter at tage ind at se forestillingen inden det er for sent.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar