søndag den 7. august 2011

Wokshop

Forleden mødtes prinsessen med en af sine nære veninder og hoffotograf, som hun desværre får set alt for sjældent, på Wokshop på Gl. Kongevej. Hun havde glædet sig til god og vellavet thailandsk mad, og havde fået restauranten anbefalet.

Til forret fik prinsessen wonton med kylling og rejefyld, med en blommesauce til. Dejen var fin og tynd, men der var lidt for megen dej og of lidt fyld til prinsessens smag. Desuden foretrak hun en sød chilisauce som dip, så heldigvis havde veninden fået en stor skål med nok til to.

Veninden fik dybstegte kæmperejer, som smagte godt - men ikke lige så godt som de der reje-nogen man får på Sticks N Sushi...?

Til hovedret fik prinsessen en Thai Beef Salad, som desværre var en skuffelse. Der var stort set inden smag i retten, og selvom ingredienserne var gode og bønnerne sprøde var det en lidt tam fornemmelse. Lidt flere rå løg, koriander og chili kunne have reddet retten.

Veninden fik en oksekøds nuddelsalat, som smagte godt.

Desværre var kvaliteten af maden ikke så god som prinsessen kunne have ønsket sig - og slet ikke i forhold til prisen, så der går nok et stykke tid inden prinsessen vælger at tage på Wokshop at spise igen. Der er mange andre gode thai spisesteder i byen, så de vil være at foretrække.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar