lørdag den 20. august 2011

Sommerresidens

Prinsessen er nu gået ind i sine sidste 3 uger af sin kun 10 uger lange sommerferie. Her havde prinsgemalen valgt også at holde så ferie, hvilket glædede prinsessen. For godt nok er det hyggeligt at have ferie alene, men det er også dejligt at dele den med den man har kærest.

Ferien startede i ferieresidensen på Mors, som til daglig forvaltes af prinsessens eksilforældre. De holder både hus og have meget pænt, hvilket betyder meget for prinsessen. Det er nemlig altid vigtigt, at residensen er vedligeholdt, da man aldrig kan vide, hvem der kommer på visit.

Da prinsessen har sendt personalet på fortjent weekend måtte hun selv i køkkenet. Heldigvis havde eksilmoderen fyldt køleskabet op, så det var nemt at forberede en let forkostanretning.

Der var lidt aspargeskartofler tilovers fra aftensmaden, og eksilmoderen havde været så venlig at koge en roastbeef, som lå klar til at blive skåret i skiver. Saligt sukkede prinsessen ved første mundfuld "Vi ved ikke hvor godt vi har det!" (selvom hun nok godt vidste, hvor godt hun havde det). Mærkeligt mundheld. Måske det er noget med den danske jantelov... I hvert fald smagte frokosten prinsessen umanerligt godt.

Da prinsessen har hørt fra sine nærmeste politiske kilder, at der snart bliver udskrevet valg, brugte hun formiddagen på at orientere sig i både højre- og ventreorienterede dagblade. Det var dog mest kultur, mad og rejsesektionerne, der blev nærlæst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar