torsdag den 18. august 2011

Strandlyde, bylyde og krealyde

I dag var prinsessen inviteret med til hele tre arrangementer, og hendes hofplanlægger var ikke helt stolt af programmet, men håbede det kunne hænge sammen.

Prinsessen startede med at besøge lydinstallationen Harmonic Fields på Amager strand, og var meget begejstret for installationen, hvor højdepunktet klart var højen med strengeinstrumenterne, hvor man kunne ligge og nyde solen, sandet og lydene. Absolut et besøg værd.

Herefter tog prinsessen ind til byen, for at blive ført rundt med lukkede øjne fra Axeltorv til Tvillingehallerne bag DGI byen. Det var en meget intens oplevelse for prinsessen, for pludselig kom lydene og lugtene meget tæt på, og det var en fantastisk måde at opleve byen på. Performancen er desværre slut nu, men den franske gruppe Ici Même kommer tilbage igen i 2013 for at lave en lignende nattevandring.

Prinsessen sluttede dagen af med en hyggelig aften i Designkartellet, hvor Fr. Mette Kirkeskov med bloggen Kirkesjov havde inviteret til bloggerkreaaften. Her fik hun broderet lidt mere, men hun fik ikke taget nogen billeder. Hun fik også spist lækker kage og snakket, og det er jo ikke så dårligt for selv en kongelig.

2 kommentarer:

  1. Det var hyggeligt at hilse på prinsessen. ;-) Og link gerne eller gi besked om hvor det er de har købt mønstret til deres lækre broderi. :-)

    SvarSlet
  2. Prinsessen har købt sit broderi hos Sommerfuglen ved Vandkunsten i Indre København.
    http://www.sommerfuglen.dk/shop/search-1.html?keyword=cobblestone

    SvarSlet