fredag den 5. august 2011

Fødselsdags cupcakes

I morgen er prinsessen inviteret til at bage til to fester, og da det desværre ikke endnu kan lade sig gøre at klone sig, måtte prinsessen desværre afslå den invitation, der kom til sidst. Hun kunne dog godt bage dagen før hos undersåtterne Hr. Jan og Hr. Jacob, således at de serverede kager var næsten nybagte.

Fødselaren havde ønsket sig tiramisu cupcakes og espresso cupcakes.

Tiramisu cupcakes
Frostingen var en anelse tynd i det og derfor svær at smøre på, men prinsessen gjorde sig bedste, og mere kan man vel egentlig ikke forlange. Da det var første gang hun prøvede at lave den opskrift, blev de nødt til at prøvesmage den, og det er bestemt ikke sidste gang prinsessen laver den cupcake. Det var jo næsten som at spise rigtig tiramisu.

Espresso Cupcakes
En af prinsessens mest bagte cupcakes og aftagernes favorit. En sikker vinder og meget lækker. Begge opskrifter er endnu en gang fra Hummingbirds Cake Days. Prinsessen må indrømme, at det er en lækker kagebog. Ingen af de afprøvede opskrifter har været tilnærmelsesvis dårlige, og det er ret godt gået, så prinsessen kaster sig modigt ud i nye opskrifter.
I morgen skal der bages 8 forskellige slags til undersåtterne Hr. Morten og Hr. Mathias' sommerfest. Derfor vil prinsessen nu skynde sig i seng, så hun kan være fuldt forberedt til den store bagedag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar