Jordbærene blev skåret ud og marineret i lidt af min hyldeblomstsaft.
Lammeculotterne blev smurt ind i hvidløg, kryddersalt og peber.
Salaten blev til alt godt fra køleskabet. Jeg havde en del avocadoer, som skulle spises, så det var en god lejlighed til at få dem brugt.
Gulerødder
Forårsløg
Nektariner
Og så lidt rødløg, mozarella, lidt af den gode italienske olivenolie og friskkværnet peber.
Mens jeg lavede salaten sendte jeg min kæreste ned med grillen og lammet. Vi bruger vores elskede Cobb grill, som er praktisk til 2 personer, og som kan stå alle steder og flyttes mens den er varm.
70 grader
Og så var jeg startet med at spise, da jeg kom i tanke om at det færdige resultat nok også skulle foreviges. Lammet blev lidt brændt, men det smagte godt!
Desserten blev serveret indenfor. UMMMMM
Mums, hvor ser det lækkert ud.
SvarSletIsær salaten :-)
Hej Merete,
SvarSletJa, det smagte også rigtigt godt - og velkommen til bloggen - som den første "ikke kendte". JUHUU