tirsdag den 28. juni 2011

Lam og jordbær

I dag skulle vi egentlig have haft chili con carne fra fryseren, men da vejret var så godt fik jeg lyst til at grille. På vej hjem fra arbejde kørte jeg forbi Irma for at købe nogle jordbær, og faldt over nogle lammeculotter, som jeg ikke kunne sige nej til.

 Jordbærene blev skåret ud og marineret i lidt af min hyldeblomstsaft.

 Lammeculotterne blev smurt ind i hvidløg, kryddersalt og peber.

 Salaten blev til alt godt fra køleskabet. Jeg havde en del avocadoer, som skulle spises, så det var en god lejlighed til at få dem brugt.

 Gulerødder

 Forårsløg

 Nektariner

 Og så lidt rødløg, mozarella, lidt af den gode italienske olivenolie og friskkværnet peber.

 Mens jeg lavede salaten sendte jeg min kæreste ned med grillen og lammet. Vi bruger vores elskede Cobb grill, som er praktisk til 2 personer, og som kan stå alle steder og flyttes mens den er varm.

 70 grader

 Og så var jeg startet med at spise, da jeg kom i tanke om at det færdige resultat nok også skulle foreviges. Lammet blev lidt brændt, men det smagte godt!

Desserten blev serveret indenfor. UMMMMM

2 kommentarer:

  1. Mums, hvor ser det lækkert ud.
    Især salaten :-)

    SvarSlet
  2. Hej Merete,
    Ja, det smagte også rigtigt godt - og velkommen til bloggen - som den første "ikke kendte". JUHUU

    SvarSlet