tirsdag den 26. juni 2012

80'er kagen?

Prinsessens undersåtchef er meget begejstret for prinsessens bagekunst, og spurgte derfor, om prinsessen ville bage en bryllupskage til et bryllup, som undersåtchefen skulle være vært for. Desværre havde prinsessen planlagt ferie, og kunne i stedet tilbyde at supervisere en prøvebagning. Det sagde undersåtchefen ja tak til, og dette er resultatet.
Taget i betragtning af, at undersåtchefen efter eget udsagn ikke en gang ville kunne få succes med en shake&bake, er prinsessen udemærket tilfreds trods undersåtchefens tilsyneladende ligegyldighed med præcision og læsning af opskrift. Bare 15 minutters uopmærksomhed gjorde, at bundens luftighed blev banket i grunden med en mel-turbopiskning efter æg og sukker var pisket flot og luftigt, og opsmøringen kunne godt have været glattere, men kagen har sin egen stil, og det vigtigste; undersåtchefen var stolt og har nu mod på at kaste sig ud i en bagning uden supervision.

Kagen, og studenterkagen, er blevet bagt efter denne opskrift, smurt op med denne chokoladecreme, og betrukket med fondant fra Specialkøbmanden.

2 kommentarer: