onsdag den 20. juni 2012

Oysters & Grill

I går havde prinsessen inviteret sine dukketeaterengagerede undersåtter på mad, for at belønne dem for deres store, frivillige arbejde. Valget faldt på Oyters & Grill på Nørrebro.

Da der ikke var så meget plads i maven denne aften, var der ikke plads til 3 retter, og da en af gæsterne var allergisk for skalddyr, blev disse sprunget over, og selskabet startede med hovedretterne.
Prinsessen startede med en 300 g entrécôte. Kødet var mørt men var måske en smule mere rare end den medium som prinsessen havde bestilt. Dog har prinsessen ikke noget mod let råt kød når bare kvaliteten er god, og der kunne man ikke klage.

Tilbehøret kom på separate tallerkner, og det gjorde det en smule svært at få plads til at på sin egen tallerken, da bøffen fyldte det meste, men det lykkedes. Lækre sprøde fritter alumettes. Der var dog ikke nok, så selskabet fik en ekstra portion.

Dertil en portion blandet salat, som godt kunne have brugt lidt mere dressing, men som var frisk og fin.

Prinsessens dessertvalg faldt på en jordbærkage, efter at hun skuffet måtte konstatere, at den dessert hun var faldet for (jordbær med fløde) beklageligvis var på det gamle menukort, som ved en fejltagelse var blevet udleveret til selskabet. Jordbærtærten med mascarpone var fin men en smule svær at spise, da bunden var meget hård. Prinsessens eksilmoder ville have kaldt den en gardinkage...

Undersåtterne valgte en koldskåls pannacotta med rabarberis og knas, som også var fin og meget sommerlig.

Heldigvis bruger Oysters & Grill også tid på at servere gode ikke alkoholiske drikke, og der kunne vælges mellem hjemmelavet lemonade eller jordbær/rabarbersaft. Det blev til den røde af slagsen, som var blød og super sommerlig.

Alt i alt et dejligt besøg, som næste gang skal suppleres med restaurantens skalddyr. Betjeningen var sød og venlig og stemningen god.

2 kommentarer:

  1. det var dejligt - tak for mad.

    Hvad skal der til før man rejser sig fra undersåt til noget lidt mere pragende???

    SvarSlet
  2. Og tak for det gode selskab.

    Når undersåtterne begynder at sende prinsessen gaver over en lang periode og af en god kvalitet, vil prinsessen begynde at overveje et hieraki mellem sine undersåtter. Indtil da er alle under prinsessen lige.

    SvarSlet